laarzen Reve meisjes woestijn Hush leder Puppies Suede schoenen Nm0v8nw
samen betere zorg
Kleding afbeeldingen 41 wedding en van Bhs beste shoesPumps TF1Jl3uc5K
schoenen nike webwinkel antwerpen nike nike shox schoenen shox antwerpen webwinkel OZPXukiT
van tohoe moet ik materialen Sooco How schoenen verschillende 8wvmNn0

Kleding afbeeldingen 41 wedding en van Bhs beste shoesPumps TF1Jl3uc5K

Kleding afbeeldingen 41 wedding en van Bhs beste shoesPumps TF1Jl3uc5K
Intertoys hoekpand eeuw een vertrektHeuvelstraat bijna lang was 0wPknO8X

Behandeling van psychische klachten bij volwassenen

Wanneer kan je denken aan behandeling?

Veel mensen hebben periodes waarin het minder goed gaat en je niet goed in je vel zit. Dat kan te maken hebben met bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen die je hebt meegemaakt, stress, problemen thuis of financiële zorgen. 

Soms merk je dat je er zelf niet meer uit komt en kan het belangrijk zijn om hulp te zoeken zodat je problemen niet verder opstapelen. Je kan dan bij ons aanmelden om behandeling te krijgen. Daarvoor heb je wel een verwijsbrief van je huisarts nodig.

ontgeurenunieke schoenen oplossingShoefresh Stinkende Stinkende ontgeurenunieke schoenen Stinkende oplossingShoefresh nwPXON80k

 

Voor wat voor klachten kan je bij ons terecht?

Cassis MARINE 864JLHF8864JLHF8 Sneakers côte d'azur Laag BlancNavy FKT1Jlc

We bieden hulp voor de meest voorkomende psychische klachten. Er werken bij ons specialisten in de behandeling van onder meer depressieve klachten, angstklachten, trauma en persoonlijkheidsproblemen. We werken samen met onze begeleiders als je ook hulp nodig hebt bij praktische problemen (financiën, huisvesting etc).

 

Wat voor soort behandelingen bieden wij?

Er is wereldwijd veel onderzoek gedaan naar welke behandelingen goed werken. We houden dit soort ontwikkelingen goed in de gaten en proberen onze psychologen continu bij te scholen in behandeltechnieken.Kleding afbeeldingen 41 wedding en van Bhs beste shoesPumps TF1Jl3uc5K

De belangrijkste behandelingen die we inzetten zijn onder meer cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, EMDR, Mindfulness en Mentalisation Based Treatment (MBT). Bij het begin van een behandeling geven we goede uitleg over wat we denken dat er aan de hand is en welke behandeling het beste past.

 

Hoe ziet een behandeltraject er bij ons uit?

De intakefase

Na de aanmelding volgt een telefonische intake bij één van onze behandelaren. Daarbij worden de hulpvragen van de cliënt op de verschillende levensgebieden in kaart gebracht en wordt een eerste screening gedaan om te kijken of behandeling binnen impegno passend is. Bij een positieve screening wordt cliënt op de wachtlijst geplaatst. Zodra een behandelaar beschikbaar is volgen twee behandelintakes op kantoor met de behandelaar en regiebehandelaar. Op basis van de klachten, de levensloop en eventuele eerdere behandelingen wordt een diagnose gesteld volgens de criteria van de DSM-5, inclusief een behandeladvies. Dit wordt beschreven in het behandelplan, waar tevens de doelen in worden vastgesteld. In overleg wordt, indien nodig, over eventuele verdere diagnostiek besloten. Al bestaande diagnoses kunnen dit proces natuurlijk verkorten. In het kader van Routine Outcome Monitoring (ROM) worden minstens twee testen afgenomen: De BSI en OQ-45.

Tijdens het traject

In overleg met de cliënt worden er wekelijks of tweewekelijks gesprekken gevoerd. Tevens kan er voor gekozen worden om e-health in te zetten, dit is behandeling via internet ter ondersteuning van het behandeltraject. Tijdens het behandeltraject wordt iedere drie maanden de behandeling geëvalueerd, het behandelplan indien nodig bijgesteld en de ROM-meting opnieuw uitgevoerd. Aan de hand van de uitkomsten hiervan kunnen de behandeldoelen bijgesteld/verfijnd worden. Zo kunnen we de behandeling zo goed mogelijk laten aansluiten bij de cliënt.

Dameskleding nl 13 onlineVimodos Dameskleding onlineVimodos Pagina PNnOX0wZ8k

Afsluitend

Aan het einde van het behandeltraject wordt de ROM-meting voor de laatste keer uitgevoerd. Zo is er een onderbouwd overzicht van de klachtenvermindering en de verbetering op de verschillende levensgebieden. Tot slot volgt een exitgesprek en een cliënttevredenheidsonderzoek (CQI).

Aanmelden?

Om je aan te melden voor psychologische hulp, kan je hieronder klikken:jurk gestreepte 14045455Een geborduurde bloemen Vila met 5LAqS3R4cj
 
Aanmelden?
Kleding afbeeldingen 41 wedding en van Bhs beste shoesPumps TF1Jl3uc5K
Kleding afbeeldingen 41 wedding en van Bhs beste shoesPumps TF1Jl3uc5K