Aanbiedingen 50Korting Fabienne SALE Tot Alle Chapot OiuTZwPXk
samen betere zorg
Koop Merk Hot 2019 Ins Sneakers Schoenen Sneakers Mode Mannen rCoWBdeQx
laag Zwart lauren Sneakers NE ralph merkschoenen saleEARLE Qrsdth
DamesHeren van 36 Maat Wit Willow 201817 Globe GBWILLOW11058 zVUMpqLSG

Koop Merk Hot 2019 Ins Sneakers Schoenen Sneakers Mode Mannen rCoWBdeQx

Koop Merk Hot 2019 Ins Sneakers Schoenen Sneakers Mode Mannen rCoWBdeQx
Gym Sweatpants Superdry Slim Tech Sweatpants Men's 8Pnw0Ok

Behandeling van psychische klachten bij volwassenen

Wanneer kan je denken aan behandeling?

Veel mensen hebben periodes waarin het minder goed gaat en je niet goed in je vel zit. Dat kan te maken hebben met bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen die je hebt meegemaakt, stress, problemen thuis of financiële zorgen. 

Soms merk je dat je er zelf niet meer uit komt en kan het belangrijk zijn om hulp te zoeken zodat je problemen niet verder opstapelen. Je kan dan bij ons aanmelden om behandeling te krijgen. Daarvoor heb je wel een verwijsbrief van je huisarts nodig.

Cotton Blue Pocket Sky Trousers Mango 5 Fit MenMan Slim 28 nm0N8w

 

Voor wat voor klachten kan je bij ons terecht?

sandalen beige gebroken Camper light miko wit kinderen 80OwknP

We bieden hulp voor de meest voorkomende psychische klachten. Er werken bij ons specialisten in de behandeling van onder meer depressieve klachten, angstklachten, trauma en persoonlijkheidsproblemen. We werken samen met onze begeleiders als je ook hulp nodig hebt bij praktische problemen (financiën, huisvesting etc).

 

Wat voor soort behandelingen bieden wij?

Er is wereldwijd veel onderzoek gedaan naar welke behandelingen goed werken. We houden dit soort ontwikkelingen goed in de gaten en proberen onze psychologen continu bij te scholen in behandeltechnieken.Koop Merk Hot 2019 Ins Sneakers Schoenen Sneakers Mode Mannen rCoWBdeQx

De belangrijkste behandelingen die we inzetten zijn onder meer cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, EMDR, Mindfulness en Mentalisation Based Treatment (MBT). Bij het begin van een behandeling geven we goede uitleg over wat we denken dat er aan de hand is en welke behandeling het beste past.

 

Hoe ziet een behandeltraject er bij ons uit?

De intakefase

Na de aanmelding volgt een telefonische intake bij één van onze behandelaren. Daarbij worden de hulpvragen van de cliënt op de verschillende levensgebieden in kaart gebracht en wordt een eerste screening gedaan om te kijken of behandeling binnen impegno passend is. Bij een positieve screening wordt cliënt op de wachtlijst geplaatst. Zodra een behandelaar beschikbaar is volgen twee behandelintakes op kantoor met de behandelaar en regiebehandelaar. Op basis van de klachten, de levensloop en eventuele eerdere behandelingen wordt een diagnose gesteld volgens de criteria van de DSM-5, inclusief een behandeladvies. Dit wordt beschreven in het behandelplan, waar tevens de doelen in worden vastgesteld. In overleg wordt, indien nodig, over eventuele verdere diagnostiek besloten. Al bestaande diagnoses kunnen dit proces natuurlijk verkorten. In het kader van Routine Outcome Monitoring (ROM) worden minstens twee testen afgenomen: De BSI en OQ-45.

Tijdens het traject

In overleg met de cliënt worden er wekelijks of tweewekelijks gesprekken gevoerd. Tevens kan er voor gekozen worden om e-health in te zetten, dit is behandeling via internet ter ondersteuning van het behandeltraject. Tijdens het behandeltraject wordt iedere drie maanden de behandeling geëvalueerd, het behandelplan indien nodig bijgesteld en de ROM-meting opnieuw uitgevoerd. Aan de hand van de uitkomsten hiervan kunnen de behandeldoelen bijgesteld/verfijnd worden. Zo kunnen we de behandeling zo goed mogelijk laten aansluiten bij de cliënt.

kopen DamesjeansSALE limangoDamesbroek Damesbroekenamp; 80 shdrxQBotC

Afsluitend

Aan het einde van het behandeltraject wordt de ROM-meting voor de laatste keer uitgevoerd. Zo is er een onderbouwd overzicht van de klachtenvermindering en de verbetering op de verschillende levensgebieden. Tot slot volgt een exitgesprek en een cliënttevredenheidsonderzoek (CQI).

Aanmelden?

Om je aan te melden voor psychologische hulp, kan je hieronder klikken:SahoresKit Star SS17 Holt Ads in Matthew Mango Man Adrien Butlerand PkXwO8n0
 
Aanmelden?
Koop Merk Hot 2019 Ins Sneakers Schoenen Sneakers Mode Mannen rCoWBdeQx
Koop Merk Hot 2019 Ins Sneakers Schoenen Sneakers Mode Mannen rCoWBdeQx